keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Visa - Kahe 75-84 #masennus & #ahdistus

Lepakkomiehellä on masennus, tappion karvas kalkki yhdistettynä surkean harmaan sateiseen syyssäähän ei piristä, perjantain tuleva koitos Kelohonkaa vastaan ei lupaa yhtään parempaa.

Martinhallin ihme (10) ei pelastanut Visaa KaHelta, #enkeliprinssin viikonlopun vietto ei ollutkaan lähtenyt käsistä, #hamahakkimiehen ekskursio Suomen ahteriin, ei sekään estänyt voittoa. Kohilan onnistumaton kolmospeli ei ollut sekään tarpeeksi. Kysymys kuuluu kuinka huono Visa oikeasti oli? Spiridovitsh (2) teki kaksi pistettä, eli ilmeisen. Zilu on luovuttanut ottelun ja varhaisessa vaiheessa päästämällä sieluttoman Boleslawin kentälle, ja ensimmäinen erä 12-17 KaHelle.

Visan nopeatempoinen penetrate’n’kick –pelityyli kariutui runsaisiin pallonmenetyksiin ja KaHen sumputtaessa peliä korinalla (puoliaika 27-37), ainoastaan Eren (13) kolmossuma toi pientä lohtua Visan synkkään iltapäivään. Kolmannessa erässä Visa pyristeli Stålhammarin (16) ja Toikan (12) säestäessä Ereä, mikä avasi KaHen puolustusta mahdollistaen Visan nopeat hyökkäykset, joita Nietosvaara (16) välillä tai harvoin onnistuneesti päätteli.

Viimeiseen erään lähdettiin 50-54 takaa-ajoasemasta, mutta Nietosvaaran onneton puolustus Haki Hämäläistä vastaan neljänneserässä johti äänivallinmurtumista vastaavaan pamaukseen kun Visan selkäranka napsahti Hakin kahden peräkkäisen kovan kolkin johdosta ja Visa hävisi lopulta 75-84. Mainittakoon vielä Juha Valpion (6) kuusi pistettä ja kaksi teknistä.

Onneksi jo ensi viikolla on psykiatrin vastaanotto, sillä kuten jo todettua Kelohonka Panu Vertion, Tero Laitisen (masentava lepakkofakta: Miksun serkku) ja Olli Nikitinin johdolla tulee antamaan Visalle pahasti kyytiä perjantaina ja syysmasennus vain syvenee.

KaHen pistemiehet päivitetään kunhan Lepakkomies saa haltuuunsa ottelun pöytäkirjan. Pahoittelut tästäkin.

Herrojen pistemiehet:

Haki 13, Harjula 4, Heikkilä 15, Poropudas 3, Venhola 5, Kohila 5 + Blokki, Humphreys 4, Hämäläinen 7, Enkeli 9, Olli 9, Rautala 10

P.S. Lepakkomies pahoittelee otteluraportin sävyä, mutta tämä on vaan niin masentavaa. Ehkä olut.